Yoga– och dansresa till La Palma våren 2020

En högkänslig sa till mig ”jag vill åka på solsemester det är bara synd att jag behöver släpa på mig själv”.

Känner du så, vad kan då vara bättre än att ta med ”dig och ditt stressade jag” på en härlig retreat till den mysiga och avslappnande ön La Palma som är en av fem öar som tillhör ö-gruppen Kanarieöarna.

Häng med Ingrid och Maria för återhämtning till La Palma våren 2020

Yoga- och dansresa till La Palma på Kanarieörnarna med Ingrid och Maria.Boka in dig redan nu på en härlig återhämtningsresa som arrangeras av Inspired Journeys med Ingrid och Maria som ledare. När? Jo, precis när vintern möter våren, den 2 april till den 9 april, 2020 kan du hänga med oss till La Palma den kanske minst kända och minst turistiga ön av Kanarieöarna. Inspired Journeys har lång erfarenhet av att arrangera resor och därför känns det extra roligt att ha fått frågan att leda en resa tillsammans med dem.

Det blir yogapass, något för DIG (självutveckling på ett positivt vis) och inte minst får du möjlighet att dansa med Maria som bjuder på danspass med latinska rytmer för både nybörjare och de mer vana. Att dansa ger så otroligt mycket för kropp och själ – våga prova. Veckan är för alla som vill njuta, äta god mat och friskvårda sig själv. Du behöver inte vara vig för att yoga då vi arbetar med MediYogapass som används som rehabilitering inom svensk sjukvård, företagshälsovård och hos företag som förebygande friskvård. Passen utövas på stol för den som vill och matta för den som vill. Detsamma gäller dansen, den är för alla.

Häng med som du är! 

Tanken med veckan är att den bjuder på lättsamhet, lagomt mycket aktiviter som ger dig möjlighet att ladda dina batterier och du får med dig praktiska tips för vardagen i bokform.

När? 2-9 april, 2020.
Var? La Palma, Kanarieöarna.
Anmälan och pris: För anmälan, prisuppgift och mer information om hotell, mat etc. läs mer på www.inspiredjourneys.se.

Vid frågor om kursinnehåll kontakta Ingrid Lindh på info@friskvarda.se eller ring 070-580 24 26 eller Maria Ebemark på mirra64@hotmail.se eller ring 070-588 11 78.

Väl mött på en trevlig och lättsam återhämtningsvecka på La Palma hälsar Ingrid och Maria!

Nyfiken?

Läs mer här. Boka in dig redan i dag och ha något värmande att längta efter nu när höst och vinter gör sitt intåg.